Поемаш ги в ръце,
безпомощни и мили,
запълват нашето сърце,
децата ни безкрили!
Забавен миг е детството, деца!
Не бързайте да ставате големи,
защото лошо място е света,
когато отговорности поемаш!
И нека детството във вас живее,
усмихнат да е всеки ден
и радостта във вас да пее,
а живота ви да бъде окрилен!
© Иза Всички права запазени