26.01.2024 г., 14:06 ч.

Декември 

  Поезия » Друга
90 0 0

Декември

/неизпратено писмо до Бялата мория/

 

Мъдра си –

за миг

ме раздели

от сладки устни,

топли като цвете.

Мъдра си –

тогава

победи!

 

Съжалявам ни

и двете.

 

©Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из поетичен цикъл "Неизпратени писма"

из книгата "Мисли без плът" - 2

издателство "АртГраф"-2024 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??