28.09.2014 г., 21:01 ч.

Демографски срив 

  Поезия
484 0 0

                                  Демогравски срив

 

                   Говорят, че имало демографски проблеми

                   и как няма да има - дявол да го вземе!

                   Щом сегашната бизнес мадама

                   направо не иска да става мама,

                   а, пък мъжете - тия чапкъни

                   не правят деца, а правят мъни!?!

 

                                  Младото си е младо

 

                        - Отче, съгреших със двама,

                        - Където с двама, там и трима - чадо!!!

 

                                                Хайку

 

                                        Любовта е - най

                                        нежноста е - най

                                        а -  сега ми дай!

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??