Липсва нещо важно,
но за теб едва ли има значение.
Едно име и ден
- Аз и моето опрощение.
Ти винаги ще знаеш това,
че се бунтувам
срещу теб и всички останали,
за да бъда себе си,
но пак пропадам...
Всички ли толкова
жалки са станали?
Страх ме е, че може би
ще се изгубя
отново в онези лъжи.
Просто спри да пълниш
главата ми с демони,
ти никога няма да се промениш.
Ще престъпваш всички граници,
но едва ли и аз ще съм там.
Скрит в твоята сянка...
с теб... и винаги сам.
© Стеси Всички права запазени