18.06.2017 г., 3:34 ч.

Ден навсякъде 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
711 1 0


Твоя чист и ясен поглед

е беседката, в която растат

спомените и мечтите ми.

 

Там където, със добрината

и смеха си, живота ми осмисляш,

и със смелост го осветяваш...

 

Там, където любовта блести,

моето красиво цвете си ти,

там, кедето принц си на нощта...

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??