Jun 18, 2017, 3:34 AM

Ден навсякъде 

  Poetry » Love, Free verse
708 1 0


Твоя чист и ясен поглед

е беседката, в която растат

спомените и мечтите ми.

 

Там където, със добрината

и смеха си, живота ми осмисляш,

и със смелост го осветяваш...

 

Там, където любовта блести,

моето красиво цвете си ти,

там, кедето принц си на нощта...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??