19.02.2019 г., 17:09 ч.

Денят 

  Поезия » Любовна
373 0 0

Денят не почва сутрин, 

денят не свършва с вечерта, 
денят започва с пърхащите пеперуди, 
във свития от щастие стомах! 
Денят започва щом слънцето 
душата ти затопли, 
и не замръква вечер, 
дорде там вътре 
пеперудите трептят!
Денят не почва сутрин, 
денят не свършва с вечерта,
дорде ти пърха там онази пеперуда 
все слънчев и щастлив ти е деня!

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??