Feb 19, 2019, 5:09 PM

Денят 

  Poetry » Love
379 0 0

Денят не почва сутрин, 

денят не свършва с вечерта, 
денят започва с пърхащите пеперуди, 
във свития от щастие стомах! 
Денят започва щом слънцето 
душата ти затопли, 
и не замръква вечер, 
дорде там вътре 
пеперудите трептят!
Денят не почва сутрин, 
денят не свършва с вечерта,
дорде ти пърха там онази пеперуда 
все слънчев и щастлив ти е деня!

Максим Велков

© Максим Велков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??