7.07.2013 г., 1:03 ч.

Денят Х 

  Поезия » Любовна
807 1 10

Този ден ми е просто безсмислен.

Този ден просто трябва да мине.

Ще залъжа главата си с мисли,

ще отида на бар или кино...

Ще се видя със някакви хора,

ще се върна към някоя книга,

със приятелки ще поговоря,

ще избягна поредна интрига.

Ще наваксам със дребни задачи.

Ще изчистя навярно във къщи.

Някой филм може да ме разплаче,

телевизорът - да ме намръщи.

И ще чакам във нощ да премине,

този ден - без усмивки и драма.

Този ден, който просто ще мине...

Този ден, в който тебе те няма.

 

 

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??