Липсваш ми дори когато съм с теб,
когато прошепвам "до утре"
Когато те няма се чувствам отнет
от деня в който ти ме превзе.
Всеки път щом затворя очи,
искам този спомен да ми дадеш
как онази усмивка ми подари
от деня в който ти ме превзе.
Накрая на този път извървян
ще бъда ли с теб или не?
Ще бъде този момент пропилян –
денят в който ти ме превзе.
Късно е за нас и този романс –
тръгвам назад с празни ръце.
Вървя за да се върна пак там
в деня в който ти ме превзе.
© Joakim from the grave Всички права запазени
Вървенето назад е добро занимание.