3.10.2018 г., 0:10 ч.

Депресия ли? Глупост! Дръжки! 

  Поезия » Друга
552 9 23

Настройвам се оптимистично,
какво, че розите умират?
Но есента приемам  лично,
слепци- гнездата в мен се взират.

 

По радиото търся песен,
да върне споменa отминал.
И с безразличен глас, отнесен,
ми казват: Азнавур починал...

 

Депресия ли? Глупост! Дръжки!
На лигла никак не приличам.
И ей ме на - държа се, мъжки
и есента ще заобичам...

 

Сама се убедих...За малко...
А вятърът злорадства в здрача.
Усмихна ли се, ще съм жалка,
засмея ли се, ще заплача.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??