17.06.2008 г., 13:09 ч.

Дерзай 

  Поезия
940 0 4

Грохот... нежни дни.

Сбогом им кажи.

Небето пада, ще боли.

А ти обичай, обичай.

 

Целувай и прегръщай.

Можеш да обичаш.

Действай, докажи го.

Погрижи се, не унивай.

 

После пак стани.

Обърни се към всички злини и плюй.

Плюй до припадък.

Но дръж се.

 

Обичай,

това те крепи.

Обичан  бъди.

И всичко е с тебе.

До тебе.

И знай...

 

Всичко има край.

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??