31.03.2008 г., 22:16 ч.

Десетте неща, които мразя в теб. 

  Поезия » Любовна
599 0 2
 

Десетте неща, които мразя в теб...

 

Мразя начина, по който ме обичаш,

защото това си ти,

мразя устните  ти, когато ме целуваш,

защото с тях ме подлудяваш,

мразя начина, по който ме гледаш,

защото влюбения ти поглед ме разтапя,

мразя ръцете  ти, когато ме прегръщат,

защото в тях забравям коя съм,

мразя усмивката ти,

защото тя ме крепи през самотните часове,

мразя лицето ти,

защото то не излиза от съзнанието ми,

мразя ласките ти,

защото те ме правят беззащитна и уязвима,

мразя дъха ти,

защото той ме топли нощем,

мразя и теб самия,

защото си всичко за мен,

но най-много мразя мен самата,

защото се влюбих в най-прекрасния човек на света...

© Владислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Интересен стих!
  • Радвай се,че си влюбена в най-прекрасния човек Щастливка си,ако и той ти отвръща със същото!Поздравявам те за стиха
Предложения
: ??:??