26.03.2017 г., 14:19 ч.

Дестинация туризъм 

  Поезия » Гражданска
694 2 0

          Дестинация туризъм

 

За бъдеще светло на нашата нация

предлагам туризъм като дестинация.

Страна туристическа нека да станем,

експреса към бъдното навреме да хванем.

 

Има какво на света да покажем.

Има на света какво да разкажем –

за дивна природа, за гори зелени

с легенди и песни сред тях спотаени.

 

За минало славно, за древна култура,

за българска кухня с продукти натура,

за морски курорти и пясъци златни,

за дни в планините, полезни, приятни.

 

Туризъм е нужен – морски, планински,

културен, лечебен, исторически, селски.

Със средства и труд, с любов и старание,

на народа ни беден да дадем препитание.

 

С модерен туризъм страната ни мила

ще забогатее, ще набере сила.

И дано с туризъм нашата Родина

след време да стане цъфтяща градина.


 Март 2017 г.

                                                 Мария Събева

© Мария Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??