29.11.2014 г., 21:27 ч.

Дете 

  Поезия » За деца
641 0 0

Казваш ти по детски мисля, моят свят е детски,

решавам всеки мой проблем много лесно с музика и песни.

Всяка моя мисъл превръщам в изречение,

съпроводено с простичко решение.

Защо ли искаш много да говоря

думи празни без дела, 

толкова ли много искаш да призная,

толкова ли много искаш да сгреша.

Детското в мен живее и не иска да се спре.

Думички за тебе винаги ще лее,

а аз ще те обичам от сърце.

© Теодора Делиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??