12.09.2009 г., 0:44 ч.  

Дете на любов 

  Поезия » Пейзажна
877 1 3

 Нежна и чиста,                                         

 като утринна роса                                     

 след дъжд е свежа - тя!

 Завладяваща, като семе - 

 показало своя първи                                 

 поник на родна земя!

 Красива, като багра                                 

 на цвете през пролет!                

 Сияеща и топла,                                   

 като греещо слънце

 през лято на радост!

 Зовяща и омайна,                                 

като любимо море!

Силна и буйна, като вятър,

тичащ през чудна природа! 

Естествена, като прошарен                       

лист през есен!                                   

Фина, интересна и неуловима,

като снежинка, падаща                               

от небе през студена зима!                     

Неповторима, като емоция                 

през всеки нов сезон!                         

Едно от чудеса на света -                        

 тя е дете на любовта!

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??