Нежна и чиста,
като утринна роса след дъжд е!
Свежест отразява! Завладяваща, като семе –
показало своя първи поник на земя-родна!
Красива, като багра на цвете
през пролет!
Сияеща и топла, като греещо слънце
през лято на радост!
Зовяща и омайна,
като любимо море!
Закачлива и силна, като вятърче –
тичащо през чудна природа!
Естествена, като прошарен лист през есента!
Фина, интересна и неуловима,
като снежинка, падаща
от небе през студена зима!
Неповторима, като емоция –
връхлитаща в различна ситуация!
Едно чудо на света –
дете на любовта!
© Roselina - Neli Evgenieva All rights reserved.