2.11.2019 г., 21:38 ч.

Дете на улицата 

  Поезия » Свободен стих
529 0 0

Когато се усмихваш,

зная, 

че някъде си скрил 

трапчинка, 

в която се редуват -

бодили с розови листа...

и капчица роса се спуща...

по тъничка камбанка,

прегърнала светулка, 

кокетно се обръща,

намигва хитро,

любовта...

Дали ще ме ухаеш тъй,

както 

Любили сме се преди...?

Поискай  да се срещнем там,

където сме били...

 

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??