6.04.2019 г., 15:34 ч.

Детелина 

  Поезия » Друга
272 2 2

                   Детелина

 

Намерих детелина с четири листа,

щастието си го търсих сам сега.

То казват никога не идвало само,

мечта е то,сега само мечта е то!

 

Четири листа,четири надежди нали,

но уви само една от тях е любовта.

Късмет е, търся е в тъмното дори,

дали ще ми помогне моята съдба? 

 

Поставих детелината​ близо до сърцето,

остана само то младо, като на детето!

Дали ще ми донесе щастието на мен тя,

не бързам знам го, то не идва веднага.

 

А може би намерила е детелина и жена,

наблизо или надалече  като мен сега?

Ще събере ли тя нашите самотни души,

едно цвете,детелина, вяра и две мечти!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??