30.04.2020 г., 7:46 ч.

Детелина — детелини 

  Поезия
391 0 0

четирилистна
детелина — щастие
чрез нея зина —

 

кръстецвѐт — Земята ни
и наша Татковина

 

..............................................

 

четирилистни
детелини — щастия
БОГ сътвори ни

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??