7.11.2007 г., 22:38 ч.

Детето 

  Поезия » За деца
851 0 2
Детето

Детето играе и скача,
детето учи и пее.
Децата са всичко за майките.
Децата са всичко за бащите.
Детето може да е само умно.
Детето може да е мързеливо.
Детето може да е сладко,
може и да не е сладко.
Но аз знам само едно,
Детето е №1 (ЕДНО)!!!

© Елвира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??