7.04.2009 г., 21:05 ч.

Детето в мен 

  Поезия » Друга
901 0 4

 

Един прекрасен, слънчев ден!

Безброй лица - усмихнати, щастливи.

И аз стоя,

унесена в безкрая,

погълната от слънчевия лъч.

Сънувам този миг...

омагьосан кръг,

но не на болка,

и не на страх,

а на спокойствие

и душевен покой...

И сенките изчезват,

и болката притихва...

и аз стоя в плен на този сладък миг

от вечността...

Душата ми ликува,

сърцето ми притихнало тупти,

и в този миг на  слънчева наслада

откривам щастието и изгубеното -

 

ДЕТЕТО В МЕН ОТНОВО СЕ РОДИ!!!

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??