2.12.2007 г., 13:45 ч.

Детето в мен 

  Поезия » Философска
1002 0 2
Детето в мен всяка вечер плаче,
иска да се върне в дните, в които всичко е игра.
Детето в мен иска пак с приятели
да се качи на черешата пред блока.
Докато кара колело, да падне
и да поплаче от болка.
Детето в мен просто иска
нежна ласка и закрила.
Детето в мен иска да обича
без страх от нараняване.
Детето в мен просто иска да повярва,
че винаги ще бъде в мен!
Детето в мен ще живее в сърцето ми
и ще ме кара да мечтая!
Детето в мен е най-ранимото и най-невинното в мен.
Детето в мен...!!!

© Боза Бозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??