9.05.2008 г., 7:27 ч.

Детето в нас 

  Поезия » Друга
1441 0 8
 

Детето в нас

е дар от Бога,

то е в нашата обич,

радост, тревога...

В делник и в празник

го носим навеки, изцяло!

Детето в нас

е нашето огледало,

в което се отразява

минало, настояще,

бъдеще като цяло.

Чрез детето в нас

в живота си се вглеждаме.

Чрез детето в нас

непрестанно се зареждаме.

В гените си "дете" носим,

с познание го обогатяваме

и пак чрез гените си, обогатено,

на друго дете го предаваме.

Детето в нас не умира!

Добро или лошо -

То е душата ни, То е животът ни,

То е Всемира!

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??