11.11.2007 г., 18:11 ч.

Детска радост 

  Поезия » За деца
1288 0 13

Снощи пак е навалял

пухкав, бял и мек снежец.

Къщи, дворове застлал.

Всичко бяло е навред.

 

А пък за децата малки

пак ще има веч пързалки.

С гръмки викове и песни

ще се спускат те лудешки.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??