14.04.2013 г., 12:50 ч.

Детски глас 

  Поезия » За деца
672 0 0

На детската площадка всяко

дете щастливо

пляска с ръце.

 

Детето бързо тича, за

да си намери нов приятел

и да е приятен или той ще е самотен.

 

Далечните ливади зелени греят из

Балкана, но приятелство ако е,

приятелите не се разделят,

а обединено всичко си споделят.

 

 

 

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??