Apr 14, 2013, 12:50 PM

Детски глас 

  Poetry » For kids
706 0 0

На детската площадка всяко

дете щастливо

пляска с ръце.

 

Детето бързо тича, за

да си намери нов приятел

и да е приятен или той ще е самотен.

 

Далечните ливади зелени греят из

Балкана, но приятелство ако е,

приятелите не се разделят,

а обединено всичко си споделят.

 

 

 

© Марио палатов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??