19.04.2013 г., 10:30 ч.  

Детски истории 

  Поезия » Любовна
1472 0 4

От мен да знаеш - в′ филми не участвам!

Не съм жена за циркова арена.

Мъж, който само външно е пораснал,

абсурдно е в сърцето да приема.

Лъжите си пази за ученички,

които върху облаци се носят.

Не ме замесвай в глупави игрички...

Най-много някой бой да си изпросиш.

Любов на дребно, знай, не ме вълнува.

Луна, звезди, слънца, всемири - също!

 

На страшно влюбен мъж да се преструва -

на луд и на глупак е най-присъщо.

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??