7.09.2017 г., 12:29 ч.

Детско моторче 

  Поезия » За деца
457 0 0

                                            Детско моторче, с него се движиш,

                                            по пътя други моторчета – грижи,

                                            детско моторче безкрайно послушно,

                                            сякаш спирачките ти че му гушкаш.

 

                                            Иска сестра ти но тя е момиче,

                                            има по-малко за твойта сестричка,

                                            за теб червено, за нея – зелено,

                                            други дечица от вас са смутени.       

 

                                            Много сте силни и много сте бързи,

                                            ваште моторчета колко са дръзки,

                                            пътят за вас е в момента свободен,

                                            те към победа желана ви водят.

 

                                            Е, победихте ги всички семейно,

                                            тя бе водачка и ти беше вожд,

                                            всички дечица пред вас как немеят,

                                            а след победата карате още.

 

                                            05.09.17

© Явор спасов Всички права запазени

Качвам мое детско стихотворение.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??