Детско моторче, с него се движиш,
по пътя други моторчета – грижи,
детско моторче безкрайно послушно,
сякаш спирачките ти че му гушкаш.
Иска сестра ти но тя е момиче,
има по-малко за твойта сестричка,
за теб червено, за нея – зелено,
други дечица от вас са смутени.
Много сте силни и много сте бързи,
ваште моторчета колко са дръзки,
пътят за вас е в момента свободен,
те към победа желана ви водят.
Е, победихте ги всички семейно,
тя бе водачка и ти беше вожд,
всички дечица пред вас как немеят,
а след победата карате още.
05.09.17
© Явор спасов All rights reserved.