6.11.2022 г., 21:58 ч.

Детство мое 

  Поезия
147 1 0

Помня още дните дълги,

озвучени с радостен вик,

на деца безгрижни и засмени,

живеещи за своя миг. 

Усмивките смели и красиви, 

искрените детски очи,

помня детството си мое,

с прекрасни спомени,

преминаващи на лента пред очи.

О, как искам да те върна, детство мое, 

да бъда тъй безгрижна, 

свободна като птица в небесата.

© Mihaela Trencheva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??