Nov 6, 2022, 9:58 PM

Детство мое 

  Poetry
149 1 0

Помня още дните дълги,

озвучени с радостен вик,

на деца безгрижни и засмени,

живеещи за своя миг. 

Усмивките смели и красиви, 

искрените детски очи,

помня детството си мое,

с прекрасни спомени,

преминаващи на лента пред очи.

О, как искам да те върна, детство мое, 

да бъда тъй безгрижна, 

свободна като птица в небесата.

© Mihaela Trencheva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??