3.05.2017 г., 16:52 ч.

Девица 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
685 1 0

 

***

 

Страст и екстаз,

желание за величие

над красотата.

Страх и омраза,

сладка болка,

нокти впити в плът,

оставящи следи. 

Капки кръв се стичат.

Оргазъм и безвремие...

 

После вина!

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??