May 3, 2017, 4:52 PM

Девица 

  Poetry » Love, Erotic, Free verse
702 1 0

 

***

 

Страст и екстаз,

желание за величие

над красотата.

Страх и омраза,

сладка болка,

нокти впити в плът,

оставящи следи. 

Капки кръв се стичат.

Оргазъм и безвремие...

 

После вина!

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??