2.01.2014 г., 22:45 ч.

*** 

  Поезия
510 0 4

И се случи различно.
Нетипично. Случайно.
Мисълта ми препускаше.
Безпроблемно. Безкрайно.
И изобщо не знаеше -
тишината е същата.
Думите. Хората.
Беше толкова мъничко…
Неуверено ходеше,
несъзнателно бързаше…
Непораснало още -
опознаваше, гледаше.
То е толкова същото -
устните, погледа.
Само аз съм различна.
И ми говореше.
И ми вярваше.

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??