30.04.2011 г., 13:38 ч.

* * * 

  Поезия
317 0 0

Единствен той

             не ни предаде!

 

Чрез любов

              проникна в нас.

 

Умря, възкръсна

            и ни даде

 

примера на своя АЗ.

 

Кой го разпна??!?

 

         Той разнат

                  е увиснал

                       в нас!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??