4.12.2007 г., 14:11 ч.

Диаболично 

  Поезия » Философска
1040 0 7
 

 

Спестените безумия ще легнат

с внезапната любов,

на двата бряга

на непокорната душа

и тихо ще се трупат в мене...

 

Тълпа внезапно ще нахлуе

във дома ми

и ще гризе от съвестта,

на глудница бездомни псета

едно сърце, кървящо във дланта ми.

Кажете колко скръб изтриха

от паметта ми блудна,

Часовете...

                                                03.12.07г

© Василена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??