30.06.2009 г., 13:00 ч.

Диагностика 

  Поезия » Любовна
653 0 0

Д И А Г Н О С Т И К А

 

Прониквам в херметичното лоно

на плахото съмнение,

съзнателно и не

транслирано към мен.

В голямата и тъжна еуфория

на объркания ни контакт

всеки малко преиграва

в опитите за съзнателен контрол...

Но щом усещаме аритмия,

дори чрез дигиталната си връзка,

тогава някой трябва да ни каже

правилната диагноза,

 

която се боим да изречем...

 

 

© Ангел Хаджипопгеоргие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??