24.10.2014 г., 22:55 ч.  

Диагноза 

  Поезия » Хумористична
486 0 0

                    Диагноза

 

         Ако Ви боли всеки ден

         но на различни места,

         значи сте шен

         т.е. здрави.

         Ха, наздраве!

 

                  Брала, мома къпини!

 

         Брала, мома къпини

         сега бере - ядове!!!

 

                  На един другар

                             По П. Пенев

 

        Не беше там, недей да се ровите

        когато се наливаха основите.

        Дойде направо на банкета

        с "Волгата" на комитета.

       

         

                  

                    

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??