5.07.2017 г., 8:43 ч.

Диалог 

  Поезия » Любовна
255 0 0

Диалог

Я. П.
- Как си? -
Не искам да те питам.
Всички ти задават такива въпроси.
А, аз те обичам
и единствен, който любовта ти проси.

 

Б. Ц.


- Добре съм. - ще кажа на глас,
наум ще заплача тъй тихо.
Това, което изгря между нас
спомени отдавна скриха...

 

Я.П.


- Щом си добре и аз съм така
дай поне да ти стисна ръката.
Дали ще те видя, о, не знам,
но в сърцето ми от теб е следата.

 

Б.Ц.


- Следите времето не скрива
и помнят нощите красиви тайни.
За кратко някой си отива,
за дълго друг е миг омаен.

 

Явор Перфанов / Бадемов Цвят

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??