9.03.2024 г., 11:07 ч.

Диалог 

  Поезия » Любовна
66 1 0

       

           Диалог

 

–Здравей, сънуваш ли звездите,

които светят ми в нощта?

–Здравей, така се точат дните

и чакам, чакам вечерта…

 

В съня ми ти си ми любима

и друга няма на света.

–Но тази обич мълчалива

живее в моята душа.

 

–Повярвай ми, обичам силно!

Така красива си за мен!

–Аз вярвам ти, ще чакам дълго,

за да се срещнем някой ден.

 

–Целувам те и те желая…

Бъди щастлива във съня!

–О, нека само ти призная,

за мене ти си любовта…

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??