Диалог
–Здравей, сънуваш ли звездите,
които светят ми в нощта?
–Здравей, така се точат дните
и чакам, чакам вечерта…
В съня ми ти си ми любима
и друга няма на света.
–Но тази обич мълчалива
живее в моята душа.
–Повярвай ми, обичам силно!
Така красива си за мен!
–Аз вярвам ти, ще чакам дълго,
за да се срещнем някой ден.
–Целувам те и те желая…
Бъди щастлива във съня!
–О, нека само ти призная,
за мене ти си любовта…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены