6.03.2020 г., 7:20 ч.

Дихание 

  Поезия » Любовна
662 1 4

Обичам те детайлно, цялостно и всякак.

Любов! Неизчерпаема, красива нежност.

Освен живота ми, света променяш някак.

Вдишвам те, изпълнена с вълшебност...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??