Mar 6, 2020, 7:20 AM

Дихание 

  Poetry » Love
661 1 4

Обичам те детайлно, цялостно и всякак.

Любов! Неизчерпаема, красива нежност.

Освен живота ми, света променяш някак.

Вдишвам те, изпълнена с вълшебност...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??