В изкуството опитвам се да впримча,
чувства и смисъл cъc kлaca.
Но вместо портрет на Да Винчи,
получава се ... на Пикасо.
Какво да рисувам тогава,
че нямам за музика нюх?
Пейзаж на Дега пак не става:
По-скоро е "Писък" на Мунк.
Обичам да правя изкуство,
но липсва ми сякаш талант.
Затуй че се трудя със чувство
съм просто творец - дилетант.
© Таня Гулериа Всички права запазени