4.10.2006 г., 1:05 ч.

Дим в очите 

  Поезия
541 0 5
Дишам вече все по-трудно И мисля си - дошъл е края... Мечтая "напук", дерзая, В очите ти да се позная - същата. От страха да избягам, Че вече късно е да сме двама И любовта възможна да направя, Така, че всичко лошо да забравя. Е, трудно би било пак в тебе да повярвам...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??