Ще си хапвам диня днес,
хем и ще е изстудена!
Ала щом я резнах – рез...
Леле – цялата зелена!
Ох, и аз позеленях.
Точех зъбки от зарана
и накрай какво? Успях
с пръст в устата да остана.
Ще я хвърля и това е...
Но пък дядо ме научи,
как фенер да издълбая.
Ех, че хубав се получи!
© Борко Бърборко Всички права запазени
Браво- когато животът ти пробутва лимон, направи си лимонада