12 sept 2009, 16:54

Динен фенер 

  Poesía » Para niños
987 0 15

Ще си хапвам диня днес,

хем и ще е изстудена!

Ала щом я резнах – рез...

Леле – цялата зелена!

 

Ох, и аз позеленях.

Точех зъбки от зарана

и накрай какво? Успях

с пръст в устата да остана.

 

Ще я хвърля и това е...

Но пък дядо ме научи,

как фенер да издълбая.

Ех, че хубав се получи!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??