28.06.2011 г., 22:05 ч.

Диоген 

  Поезия » Хумористична
484 0 2

               ДИОГЕН

 

От колко Века,

                   с фенер в ръката,

Диоген наднича,

                        търси Човека?

 

Аз вярвам, че не са това

на Диогена празните

                                   Химери!

Уверен съм,  че най-подир

Диоген Човекът

                             ще намери!

 

Край градски блок,

                   сред тучна нива,

край Ручейче с вода

                                 вонлива

НАВРЕД фекалиите му

                                 открива...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??