7.04.2011 г., 19:20 ч.

Дишай! 

  Поезия » Любовна
793 0 2


Нека помълчим за малко,

нека само помълчим.

Заслушани в сърцата си,

двамата да полежим.

 

Нека да отпусна глава

на умореното ти рамо.

Нека бъда с тебе още

поне минутка само.

 

Целуни ме за последно,

та след месец-два

още устните да парят

от твоите уста.

 

Нека помълчим за малко,

живота да издишваме.

Заслушани в сърцата си,

съдбата да изписваме...

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??